Wiet

Wiet en Amsterdam zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Een dagje Amsterdam is behalve een bezoek aan musea, de Dam en het winkelcentrum, de P.C. Hooftstraat in het bijzonder, ook het roken van een sticky, een joint dus. Wiet uit Amsterdam wordt gezien als de beste wiet die beschikbaar is. Pas wel op, zeker als je normaliter nooit blowt.

De effecten van een sticky zijn snel voelbaar

Je hebt wel wat te kiezen bij een van de vele coffeeshops voor wiet in Amsterdam. Je kunt wiet nemen met veel CBD, je kiest voor binnen- of buiten wiet of schaft een buitenlandse hasj soort aan, voor een wat milder effect. Is het de eerste keer? Weet dan dat als je een joint rookt de effecten snel voelbaar zijn en dat dit aan kan houden tot wel vier uur, al wordt het effect na een uur vaak wel minder. Je kunt er ook voor kiezen om de wiet in een vaporiser te verdampen en de lucht hiervan te inhaleren. Ook nu is het effect snel voelbaar. Deze manier is bovendien beter voor je keel en je longen.

Coffeeshop

Neem niet te snel een tweede stukje spacecake

Wiet Amsterdam kan echter ook het verorberen van een spacecake betekenen. Verschil is dat je het effect veel later pas voelt. Wel kunnen de effecten langer aanhouden. Deze manier om wiet uit Amsterdam te nemen kost je vaak een dag. Houd daar dus rekening mee. Als je onervaren bent met wiet Amsterdam, maak dan niet de fout om als je na een half uur niets voelt een extra stukje cake te nemen. Dit kan een heel nare ervaring opleveren. Neem na je eerste stukje cake pas na twee uur eventueel nog een stukje.

Geen afspraken de rest van de dag

Soms valt wiet uit Amsterdam gewoon niet goed. Je mond wordt droog, je handen klam en je voelt je hart nadrukkelijk kloppen. Is dat het geval, zoek dan altijd een rustige ruimte op en neem eten en drinken met veel suiker. Suiker zorgt ervoor dat wiet minder goed werkt. Ook ademhalingsoefeningen kunnen uitkomst bieden en voorkomt vaak paniekaanvallen. Neem je de eerste keer wiet uit Amsterdam, zorg dan dat er voldoende tijd is en dat je geen afspraken meer hebt later op de dag, Het is aan te raden te gebruiken met iemand die ervaren is en zorg er altijd voor dat je niet met de auto naar huis hoeft.

No Comments

Post a Comment